Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Izvjestioci Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope Žan Šarl Gardeto i Serhio Holovati boraviće u utorak, 07. i srijedu, 08. jula 2009. godine, u službenoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 06.07.2009. 23:13 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Izvjestioci Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope Žan Šarl Gardeto i Serhio Holovati boraviće u utorak, 07. i srijedu, 08. jula 2009. godine, u službenoj posjeti Crnoj Gori.

U utorak 07. jula, predstavnike Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope primiće pomoćnok ministra za zaštitu prava pripadnika nacionalnih i etničkih grupa Sabahudin Delić (u 08.00 sati), ministar prosvjete i nauke Sreten Škuletić (08.40), ministar pravde Miraš Radović (09.20) direktor Uprave policije Veselin Veljović (10.00), direktor Zavoda za zbrinjavanje izbjeglica Željko Šofranac (10.40) i ministar inostranih poslova Milan Roćen (u 13.45 sati). Svi razgovori će biti održani u Vili Gorica.


Narednog dana (srijeda, 08. jul), sa predstavnicima Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope susrešće se ministar za evropske integracije Gordana Đurović, u svom kabinetu u 09.00 sati, pomoćnik direktora Uprave za sprječavanje pranja novca i finansiranja terorizma Jovanka Krunić i šef za opšte poslove i finansije u Upravi za antikorupcijsku inicijativu Mladen Tomović (09.45) koji će goste primiti u prostorijama Uprave za sprječavanje pranja novca i finansiranja terorizma (Novaka Miloševa, bb), te nacionalni koordinator za borbu protiv trgovine ljudima Zoran Ulama u 10.20 sati (Bul. Svetog Petra Cetinjskog 112).

Susret crnogorskih zvaničnika sa predstavnicima Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope možete snimiti. Za snimanje u Vili Gorica, treba dostaviti akreditacije Birou za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?