Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare Komisije za kontrolu postupka javnih nabavki u saradnji sa Svjetskom bankom

Objavljeno: 07.07.2009. 17:37 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Komisija za kontrolu postupka javnih nabavki, u saradnji sa Svjetskom bankom, održaće konferenciju za novinare u srijedu, 08. Jula, u PR Centru Maksim, zgrada Maksim, u 11.00 sati. Povod je izdavanje publikacije Zaštita prava ponuđača u postupcima javnih nabavki u Crnoj Gori".

Na konferenciji će govoriti stalni predstavnik Svjetske banke Jan-Peter Olters, jedan od autora publikacije, sekretar Komisije za kontrolu postupka javnih nabavki Katarina Radović i predstavnik Privredne komore Crne Gore Aleksandar Mitrović. Na konferenciji će biti riječi o značaju ove publikacije, koja predstavlja snažan instrument u rješavanju brojnih izazova u funkcionisanju sistema zaštite prava u postupcima javnih nabavki u Crnoj Gori.

Autori u publikaciji na pristupačan način objašnjavaju stavove i postupke u vezi sistema zaštite prava u postupcima javnih nabavki u Crnoj Gori, i pitanja - ko, kome, kada, zašto i kako može da podnese pravni lijek.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?