Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare povodom donošenja Pravopisa crnogorskog jezika s pravopisnim rječnikom

Objavljeno: 10.07.2009. 00:19 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar prosvjete i nauke prof. dr Sreten Škuletić i predsjednik Ekspertske komisije za pripremu prijedloga Pravopisa, Gramatike i Rječnika crnogorskog jezika, prof. dr Milenko Perović, održaće u petak 10. jula 2009. godine konferenciju za novinare, povodom donošenja Pravopisa crnogorskog jezika s pravopisnim rječnikom.

Nakon što je Ekspertska komisija koju čine prof. dr Milenko Perović predsjednik, prof. dr Ljudmila Vasiljeva - član i prof. dr Josip Silić - član, podnijela prijedlog Pravopisa s pravopisnim rječnikom, ministar prosvjete i nauke je 9. jula 2009. godine donio Pravopis crnogorskog jezika s pravopisnim rječnikom.

Konferencija će se održati u Sali za sastanke Ministarstva prosvjete i nauke (ul. Vaka Đurovića b.b.) u 14 sati. Akreditacije za praćenje konferencije možete izvršiti u petak 10. jula do 13.30 sati, na broj telefona 020 410 176.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?