Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primićegeneralnog sekretara Savjeta Evropske unije (visokog predstavnika Evropske unije za zajedničku spoljnu i bezbjednosnu politiku) Havijera Solanu

Objavljeno: 11.07.2009. 01:21 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u srijedu, 15. jula 2009. godine, generalnog sekretara Savjeta Evropske unije (visokog predstavnika Evropske unije za zajedničku spoljnu i bezbjednosnu politiku) Havijera Solanu, koji bopravi u službenoj posjeti Crnoj Gori. Razgovori premijera Đukanovića sa gospodinom Solanom biće održani u Kotoru (zgrada skupštine Opštine Kotor), sa početkom u 13.00 sati.

Nakon razgovora (u 13.15 sati), premijer Đukanović i gospodin Solana daće izjave za medije.

Gospodina Solanu primiće i ministar inostranih poslova Milan Roćen, u zgradi skupštine Opštine Kotor u 11.45 sati.

Susret crnogorskih zvaničnika sa generalnim sekretarom Savjeta Evropske unije (visokim predstavnikom Evropske unije za zajedničku spoljnu i bezbjednosnu politiku) možete snimiti.

Akreditacije za snimanje susreta i praćenje izjava premijera Đukanovića i gospodina Solane možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.

10
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?