Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak o učešću domaće radne snage u izgradnji objekata i problemu nedovoljnog upisa u srednje stručne škole građevinsko geodetskog smjera i drugih srodnih smjerova

Objavljeno: 20.07.2009. 23:09 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U organizaciji Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine u utorak, 21. jula, održaće se sastanak o učešću domaće radne snage u izgradnji objekata i problemu nedovoljnog upisa u srednje stručne škole građevinsko geodetskog smjera i drugih srodnih smjerova. Sastanku će prisustvovati ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović, pomoćnik ministra prosvjete i nauke Marko Jokić i predstavnici građevinskih firmi.

Sastanak će se održati u prostorijama Ministarstva prosvjete i nauke, ulica Vaka Đurovića bb (pored gimnazije Slobodan Škerović), u 09.30 sati. Početak sastanka možete snimiti, a nakon njegovog završetka, oko 11.30 sati, učesnici sastanka daće izjave za javnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?