Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Otvaranje Originala ponuda Kvalifikovanih ponuđača na Tenderu za prodaju dijela akcija i dokapitalizaciju Elektroprivrede Crne Gore A.D. Nikšić

Objavljeno: 23.07.2009. 19:32 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Na sjednici Tenderske komisije za sprovođenje postupka dokapitalizacije Elektroprivrede Crne Gore, koja će biti održana u petak, 24. jula, u zgradi Vlade Crne Gore, u sali na prizemlju, u 11,00 sati, biće otvoreni Originali prispjelih ponuda na Tenderu za prodaju 11.457.357 postojećih akcija u vlasništvu države Crne Gore i sticanja prava na upis 11.457.357 novoizdatih akcija Elektroprivrede Crne Gore. Sjednici će prisustvovati Kvalifikovani ponuđači i predstavnici medija.

Javni poziv za učešće na Tenderu je objavljen 2. februara 2009. godine u dnevnoj i međunarodnoj štampi i na Internetu. U skladu sa uslovima iz Javnog poziva, u utvrđenom roku za dostavljanje obavezujućih ponuda, do 17. jula 2009. godine pristigle su četiri ponude od strane sljedećih kompanija: INTER RAO UESRusija, Nord-Trøndelag ElektrisitetsverkNorveška, A2A S.p.Atalija i Konzorcijum: Golden Energy One Holdings Limited & Public Power Corporation S.AGrčka.

U skladu sa Tenderskim pravilima, nakon analize formalne ispravnosti ponuda i ispunjenosti kvalifikacionih uslova, na sjednici će biti otvoreni Originali sa finansijskim ponudama Kvalifikovanih ponuđača na Tenderu: kompanije A2A S.p.A Italija i Konzorcijuma kompanija: Golden Energy One Holdings Limited & Public Power Corporation S.A Grčka.

U roku od 7 dana od dana otvaranja Originala ponuda Komisija će izvršiti analizu i ocjenu ponuda podnesenih od strane Kvalifikovanih ponuđača, u skladu sa kriterijumima unaprijed utvrđenim u Tenderskoj dokumentaciji.

Za praćenje ovog događaja potrebno je izvršiti akreditacije kod Vladinog Biroa za odnose s javnošću, na telefon/ faks 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?