Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: XI sjednica Nacionalne komisije za implementaciju Inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala

Objavljeno: 29.07.2009. 00:45 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Jedanaesta sjednica Nacionalne komisije za implementaciju Inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, kojom će predsjedavati ministar za evropske integracije i predsjednik Nacionalne komisije prof. dr Gordana Đurović,,biće održana u srijedu, 29. jula, 2009. godine.

U skladu sa dnevnim redom, članovi Nacionalne komisije razmatraće Predlog V izvještaja o realizaciji mjera iz Inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, za period 01. januar 30. jun 2009. godine.

Predlog V izvještaja baziran je na informacijama o aktivnostima koje 54 crnogorske institucije preduzimaju u oblasti borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, kroz realizaciju mjera definisanih u Inoviranom Akcionom planu. Analiza ovih izvještaja, sa predlogom stepena realizacije mjera, objedinjena je u Predlogu V izvještaja Nacionalne komisije.

Sjednica Nacionalne komisije biće održana u zgradi Vlade Crne Gore, Jovana Tomaševića bb, I sprat, sala 167, u 15,00 sati. Početak sastanka možete snimiti, a nakon njega biće objavljeno saopštenje za javnost. Akreditacije možete izvršiti kod Vladinog Biroa za odnose s javnošću, na telefon 242 566.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?