Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečana Konferencija povodom objave prvog Poziva za dostavljanje prijedloga projekata za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora

Objavljeno: 24.08.2009. 21:15 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo za evropske integracije Crne Gore i Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske organizuju u utorak, 25. avgusta 2009. godine, svečanu Konferenciju povodom objave prvog Poziva za dostavljanje prijedloga projekata za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora. Konferencija će biti održana u hotelu "Queen of Montenegro" u Bečićima, u 11,00 sati.

Na konferenciji, kojoj će prisustvovati visoki zvaničnici iz obje države, biće predstavljen pomenuti Program i prvi javni Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga. Događaj je otvoren za medije.

Prije početka konferencije, u 09,30 sati, u sali za sastanke hotela "Queen of Montenegro", biće upriličen susret između ministra za evropske integracije Crne Gore prof. dr Gordane Đurović i državnog tajnika u Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske gospodina Karla Gjurašića.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?