Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar za evropske i evroatlanske integracije Gruzije Giorgi Baramidzea boraviće u službenoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 01.09.2009. 23:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u srijedu, 02. septembra, potpredsjednika Vlade i ministra za evropske i evroatlanske integracije Gruzije Giorgi Baramidzea, u Vili Gorica, u 15,30 sati. U pratnji gospodina Baramidzea biće i šef Odsjeka za koordinaciju evroatlanskih integracija u Ministarstvu za evropske i evroatlanske integracije Gruzije Alexander Bakradze.

Početak susreta možete snimiti, a nakon njegovog završetka biće objavljeno saopštenje za javnost.

Sa gospodinom Baramidzeom razgovaraće i ministar inostranih poslova Milan Roćen, u 14,45 sati, kao i ministar odbrane Boro Vučinić (14,00 sati) i ministar za evropske integracije Gordana Đurović (16,15 sati). Početak ovih razgovora u Vili Gorica takođe možete snimiti, a nakon završetka biće objavljena saopštenja za javnost.

Ministar Đurović i potpredsjednik Vlade Gruzije Giorgi Baramidze daće izjave za javnost, u Vili Gorica, u 16,30 sati.

Za praćenje navedenih događaja potrebno je da se akreditujete kod Vladinog Biroa za odnose s javnošću, na telefon 242-566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?