Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Ivan Brajović učestvovaće na Regionalnoj ministarskoj konferenciji o ilegalnim migracijama, organizovanom kriminalu, korupciji i terorizmu na Brdu kod Kranja

Objavljeno: 07.09.2009. 20:38 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Ivan Brajović učestvovaće na Regionalnoj ministarskoj konferenciji o ilegalnim migracijama, organizovanom kriminalu, korupciji i terorizmu, koja se u organizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Slovenije i Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova Republike Austrije održava od 08. do 10. septembra 2009. godine na Brdu kod Kranja u Sloveniji.

Ministarska konferencija će ove godine biti posvećena razmjeni iskustava i dobrih praksi u borbi protiv terorizma u zemljama Jugoistočne Evrope, ulozi projekta Procjena rizika od organizovanog kriminala u Jugoistočnoj Evropi (OCTA) i daljem razvoju policijske saradnje, a u fokusu konferencije, kao posebna tema biće trenutna situacija na polju vizne liberalizacije.

Na konferenciji će učestvovati ministri unutrašnjih poslova zemalja regiona, domaćina - Slovenije i suorganizatora Republike Austrije, kao i ministar unutrašnjih poslova Švedske predsjedavajuće EU i potpredsjednik Evropske Komisije za pravdu, slobodu i bezbjednost Žak Baro.

Tokom konferencije ministar Brajović će imati i intenzivnu bileteralnu aktivnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?