Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak sa poslanicima oko pitanja iz Upitnika Evropske komisije

Objavljeno: 17.09.2009. 17:23 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar za evropske integracije i glavni koordinator za pripremu odgovora na pitanja iz Upitnika EK pof. dr Gordana Đurović imaće radni sastanak sa delegiranim poslanicima Skupštine Crne Gore u petak, 18. septembra. Delegiranim poslanicima - Miodragu Vukoviću, Rašku Konjeviću, Vasiliju Laloševiću, Goranu Daniloviću, Branku Raduloviću, Sulju Mustafiću i Genciju Nimanbegu dostavljen je radni materijal koji je pripremljen u saradnji Ministarstva pravde i službe Skupštine.

Pripremljeni materijal odnosi se na Poglavlje I Upitnika Evropske komisije, oblast Demokratija i vladavina prava, koje obuhvata pitanja iz nadležnosti Skupštine: 11 pitanja i 2 potpitanja (naslovi: Ustav i Skupština), kao i 2 pitanja iz poglavlja Pravosudje i osnovna prava, oblast: Pravo građana EU pravo glasa i kandidovanje na opštinskim izborima. Ovaj materijal čini osnovu za finalizaciju odgovora na navedena pitanja.

Sastanku će, ispred Vlade, prisustvovati i predstavnici Ministarstva pravde, koji su zaduženi za koordinaciju pot-poglavlja Demokratija i vladavina prava, kao i predstavnici Ministarstva za evropske integracije. Sastanku će takođe prisustvovati i Generalni sekretar Skupštine i predstavnici službe Skupštine.

Početak sastanka možete snimiti, a nakon sastanka biće dato saopštenje za javnost. Sastanak će se održati u zgradi Skupštine Crne Gore (Plavi salon), u 9.00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?