Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Radni doručak na temu ,,Peti izvještaj o realizaciji mjera iz Inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala"

Objavljeno: 23.09.2009. 21:36 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Radni doručak na temu ,,Peti izvještaj o realizaciji mjera iz Inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, za period 1. januar 30. jun 2009. godine, održaće se u četvrtak, 24. septembra.

Sa predstavnicima medija razgovaraće ministar za evropske integracije i predsjednik Nacionalne komisije za praćenje implementacije Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala prof. dr Gordana Đurović, ministar pravde Miraš Radović i predsjednik Vrhovnog suda Vesna Medenica.

Peti izvještaj, koji je Vlada usvojila na sjednici od 10. septembra 2009. godine, zasnovan je na informacijama o aktivnostima koje 54 crnogorske institucije preduzimaju u oblasti borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, kroz realizaciju mjera definisanih u Inoviranom Akcionom planu. Izvještaj takođe sadrži i preporuke Nacionalne komisije prema svim uključenim institucijama u smislu prioriteta za dalji rad na realizaciji mjera iz ove oblasti. Peti zvještaj o realizaciji Inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala možete preuzeti na web-sajtu Uprave za antikorupcijsku inicijativu http://www.antikorup.vlada.cg.yu.

Radni doručak održaće se u hotelu ,,Podgorica, u 9.30 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?