Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Memoranduma o saradnji u sprečavanju, otkrivanju i gonjenju izvršilaca krivičnih djela protiv životne sredine u oblasti uređenja prostora i zaštite životne sredine

Objavljeno: 24.09.2009. 18:16 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović, ministar pravde Miraš Radović, Vrhovni državni tužilac Ranka Čarapić i direktor Uprave policije Veselin Veljović potpisaće u petak, 25. septembra, Memorandum o saradnji u sprečavanju, otkrivanju i gonjenju izvršilaca krivičnih djela protiv životne sredine u oblasti uređenja prostora i zaštite životne sredine. Cilj potpisivanja Memoranduma je zaštita prostora i životne sredine od građenja objekata bez građevinske dozvole i protivpravnog priključenja na tehničku infrastrukturu.

Nakon potpisivanja Memoranduma novinarima će biti prikazan kratak film o bespravnoj gradnji, nakon čega će potpisnici dati izjave medijima.

Memorandum će biti potpisan u zgradi Vlade u 10.00 sati. Za praćenje događaja potrebno je da se novinari i snimatelji akredituju na tel. 242-566.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Zoji Spahić- Kustudić na tel. 067-826-281.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?