Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: 53. sastanak borda direktora i 77. Generalna Skupština ETC-a u Budvi

Objavljeno: 12.10.2009. 22:48 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Evropska komisija za putovanja (ETC) organizuje 53. sastanak borda direktora i 77. Generalnu Skupštinu ETC-a od 13. do 15.oktobra 2009. godine Budvi.
ETC okuplja 39 evropskih država, odnosno njihovih nacionalnih turističkih organizacija. Prevashodni zadatak te organizacije, osim saradnje i razmjene iskustava zemalja - članica, jeste promocija Evrope i kreiranje integralne ponude turističke Evrope, koja uključuje i specifičnosti i karakteristike svake zemlje posebno.
Crna Gora je član Evropske komisije za putovanja od oktobra 2006. godine i od tada je uključena u radne grupe te organizacije.
Skup će u 11.00 sati otvoriti ministar turizma Predrag Nenezić i direktor Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Saša Radović .
Od 11.20 11.40 biće prezentiran novi webportal visiteurope.com a u 12.45 sati održaće se press konferencija, na kojoj će govoriti predsjednik ETC-a Arthur Oberascher.
Sastanak borda direktora i Generalna Skupština ETC-a biće održana u hotelu Splendid Conference&Spa Resort.
Za sve novinare obezbijeđen je transfer. Polazak je u srijedu 14.oktobra u 09.15 sati, ispred hotela Podgorica.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?