Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Seminar na temu "Dobro upravljanje i antikorupcija u sektoru bezbjednosti"

Objavljeno: 13.10.2009. 19:37 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Uprava za kadrove, u saradnji sa Švedskom Vojnom Akademijom, organizuje 14. i 15. oktobra 2009. godine, dvodnevni seminar na temu:"Dobro upravljanje i antikorupcija u sektoru bezbjednosti".

Seminar je namijenjen višim državnim službenicima, sa ciljem da se informišu i razmijene iskustva o reformi sektora bezbjednosti. Svrha seminara je povećanje svijesti o potencijalnoj i postojećoj korupciji u sektoru bezbjednosti i poboljšanje sistema dobrog upravljanja u borbi protiv korupcije, odnosno pronalaženju načina rješavanja tog problema u okviru institucija.

Seminar će otvoriti direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković i ambasador Švedske za Crnu Goru i Srbiju. Predavači su istaknuti stručnjaci iz tih oblasti: predstavnik Švedske Vojne Akademije Mikael Wilhelmsson, predstavnik Balkanske grupe analitičara Lena Andersson, predstavnik Koledža za narodnu odbranu iz Švedske Thomas Klementsson, direktorica Uprave za antikorupcijsku inicijativu Vesna Ratković i predstavnik European Management Development-a u Crnoj Gori Ivica Ivanović.

Seminar će se održati u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove sa početkom u 09.00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?