Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar za vanredne situacije, civilnu odbranu i otklanjanje posljednica elementarnih nepogoda Ruske Federacije Sergej Šojgu u službenoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 21.10.2009. 22:20 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar za vanredne situacije, civilnu odbranu i otklanjanje posljednica elementarnih nepogoda Ruske Federacije i predsjedavajući ruskog dijela Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju između Crne Gore i Ruske Federacije Sergej Šojgu, boraviće u četvrtak 22. oktobra 2009. godine u službenoj posjeti Crnoj Gori.

Sa ministrom Šojguom susrešće se ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen. Razgovori će biti održani u Hotelu Rivijera u Petrovcu, 10.00 sati. Nakon razgovora (u 10.30) održaće se zasijedanje Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju između Crne Gore i Ruske Federacije.

U 13.25 ministri Roćen i Šojgu potpisaće Protokol sa III zasijedanja Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, a u 13.30 sati dvojica ministara daće izjave za medije.

Zasijedanje Međuvladinog komiteta, potpisivanje Protokola i davanje izjava biće održano u Hotelu Rivijera u Petrovcu.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?