Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar zdravlja doc. dr Miodrag Radunović otvoriće radionicu na temu Optimalna klinička primjena krvi i podrška u izradi vodiča za kliničku primjenu krvi i krvnih komponenata

Objavljeno: 26.10.2009. 16:23 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar zdravlja doc. dr Miodrag Radunović otvoriće u utorak, 27. oktobra 2009. godine, trodnevnu radionicu na temu Optimalna klinička primjena krvi i podrška u izradi vodiča za kliničku primjenu krvi i krvnih komponenata, čiji su organizatori Ministarstvo zdravlja i Svjetska zdravstvena organizacija.

Svrha radionice je upoznavanje sa važećim standardima u primjeni krvi i krvnih komponenata, novim pristupom u liječenju tim preparatima, primjenom transfuzije u različitim specijalnostima i postavljanjem metodološke osnove za izradu vodiča koji će se pimjenjivati u svakodnevnoj praksi.

Predavači su eminentni profesori, konsultanti Svjetske zdravstvene organizacije, iz oblasti bezbjedne krvi i transplantacije organa.

Radionica će biti održana u restoranu Ribnica u Podgorica, u 11,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?