Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Dvanaesta sjednica Nacionalne komisije za implementaciju Inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala

Objavljeno: 30.10.2009. 17:14 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Dvanaesta sjednica Nacionalne komisije za implementaciju Inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, kojom će predsjedavati ministar za evropske integracije i predsjednik Nacionalne komisije prof. dr Gordana Đurović biće održana u ponedeljak, 2. novembra.

U skladu sa predloženim dnevnim redom Dvanaeste tematske sjednice, članovi Nacionalne komisije razmatraće sljedeće teme: aktivnosti na pripremi odgovora na Upitnik Evropske komisije, izvještaj Uprave za antikorupcijsku inicijativu o pripremi Nacrta Zakona o integritetu u javnom sektoru, izvještaj o realizaciji preostalih obaveza Crne Gore iz Mape puta za liberalizaciju viznog režima, kao i ocjene i preporuke iz Godišnjeg izvještaja Evropske komisije o napretku Crne Gore za 2009. godinu.

Sjednica Nacionalne komisije biće održana u zgradi Vlace Crne Gore, I sprat, sala 167, u 15.00 sati.

Početak rada sjednice možete snimiti. Akreditacije za snimatelje treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?