Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Savjetnik potpredsjednika Vlade za unapređenje poslovnog ambijenta Predrag Stamatović učestvovaće na regionalnoj konferenciji Razvoj društveno odgovornog poslovanja u Crnoj Gori i regionu primjeri dobre prakse''

Objavljeno: 30.10.2009. 20:40 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Savjetnik potpredsjednika Vlade za unapređenje poslovnog ambijenta Predrag Stamatović učestvovaće u ponedeljak, 02. novembra 2009. godine, na regionalnoj konferenciji Razvoj društveno odgovornog poslovanja u Crnoj Gori i regionu primjeri dobre prakse. Skup će biti održan u Zelenom salonu hotela Crne Gore, sa početkom u 10.00 sati.

Konferenciju organizuje Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO), u saradnji sa Fondacijom Institut za otvoreno društvo Predstavništvo Crna Gora.

Cilj konferencije je da se kroz prezentaciju konkretnih primjera dobre prakse društveno odgovornog poslovanja od strane predstavnika biznisa, javnog i NVO sektora iz Crne Gore i zemalja regiona (Makedonija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Hrvatska), definišu preporuke za unapređenje tog koncepta u regionu, sa posebnim osvrtom na Crnu Goru.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?