Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore i Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova Republike Austrije u Beču

Objavljeno: 05.11.2009. 17:54 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Ivan Brajović će u petak, 6. novembra, u Beču, sa ministarkom unutrašnjih poslova Austrije Marijom Fekter potpisati Memorandum o razumijevanju između Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore i Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova Republike Austrije o jačanju saradnje u oblasti unutrašnje bezbjednosti.

Memorandumom o razumijevanju podržavaju se aktivnosti Crne Gore u ispunjavanju i održavanju uslova iz Mape puta za liberalizaciju viznog režima sa zemljama EU, kao i evropska perspektiva Crne Gore i ostalih država Zapadnog Balkana. Ovim dokumentom se takođe afirmiše bilateralna saradnja u borbi protiv kriminala, u cilju povećanja stepena unutrašnje bezbjednosti u Crnoj Gori i Austriji, kao i Evropskoj Uniji ukupno.

Savezna ministarka unutrašnjih poslova Republike Austrije Marija Fekter će potpisati Memorandum o razumijevanju slične sadržine i sa ministrima unutrašnjih poslova Republike Makedonije i Republike Srbije.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?