Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Drugo zasjedanje Ekonomsko-trgovinskog mješovitog komiteta vladinih predstavnika Crne Gore i Narodne Republike Kine

Objavljeno: 06.11.2009. 23:32 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Drugo zasjedanje Ekonomsko-trgovinskog mješovitog komiteta vladinih predstavnika Crne Gore i Narodne Republike Kine biće održano u ponedjeljak 9. novembra 2009. godine.

Na sastanku će biti riječi o rezultima aktivnosti dogovorenih na prvom zasjedanju Komiteta. Takođe, razgovaraće se i o mogućosti saradnje crnogorskih i kineskih kompanija u oblasti energetske, saobraćajne infastrukture, turizma, specijalističkih obuka crnogorskih kadrova, te učešću Crne Gore na predstojećem World EXPO Šangaj 2010. Sastanku će kopredsjedavati potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansije, Vujica Lazović i direktor Uprave za evropske poslove kineske Vlade Sun Jongfu.

Početak sastanka, koji se održava u Vili "Gorica" u 9,00 sati, možete snimiti. Nakon sjednice Komiteta, u 11,00 sati, planirana je konferencija za medije.

Akreditacije za novinare, snimatelje i fotoreportere možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću putem tel-faksa 242 566.

Preporuka: Akreditacije je poželjno proslijediti u petak 6. novembra do 18,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?