Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar inostranih poslova Milan Roćen učestvovaće na "Halifaškom međunarodnom bezbjednosnom forumu", 20. 22. novembar, Kanada

Objavljeno: 18.11.2009. 22:13 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen otputovaće sjutra u Kanadu, gdje će učestvovati u radu međunarodnog bezbjednosnog foruma u organizaciji Američkog Maršal fonda. Skup koji će se od 20 22. održati u Halifaksu biće prilika da predstavnici Vlade Kanade, visoki službenici administracije i Kongresa SAD, zvaničnici i istaknuti vojni analitičari iz Evrope i Azije razmijene mišljenja o bezbjednosnim izazovima današnjice, daljem strateškom razvoju NATO, regionalnoj saradnji kao preduslovu bezbjednosti, pitanju energije i bezbjednosti, uticaju finansijske i ekonomske krize na globalnu bezbjednost i dr.

Ministar Roćen će kroz diskusiju i bilateralne susrete na marginama Foruma predstaviti dostignuća i ambicije Crne Gore u procesu evroatlantske integracije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?