Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare Uprave za antikorupcijsku inicijativu

Objavljeno: 18.11.2009. 22:29 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Uprava za antikorupcijsku inicijativu u saradnji sa International Management Group (IMG) organizuje konferenciju za novinare, na kojoj će biti predstavljeno istraživanje pod nazivom Analiza prisustva korupcije i biznis barijera u odnosima privatnog i javnog sektora u Crnoj Gori, koje je za potrebe Uprave realizovao Centar za preduzetništvo i ekonomski razvoj (CEED).

Na konferenciji će govoriti direktor Uprave za antikorupcijsku inicijativu dr Vesna Ratković, projekt menadžer International Management Group (IMG) Per-Olof Olofsson, dok će rezultate istraživanja predstaviti koordinator projekta u Centru za preduzetništvo i ekonomski razvoj (CEED) Slavica Nikolić.

Konferencija će biti održana u četvrtak 19. novembra 2009. godine u 11 sati, u Centru za preduzetništvo i ekonomski razvoj (Kralja Nikole 27a/4 sprat, Poslovni centar Čelebić).
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?