Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između Uprave za kadrove Crne Gore i Centra za međunarodno upravljanje iz Ženeve

Objavljeno: 25.11.2009. 19:13 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U petak, 27. novembra 2009. godine, biće potpisan Memorandum o razumijevanju između Uprave za kadrove Crne Gore i Centra za međunarodno upravljanje iz Ženeve. Ceremonija potpisivanja Memoranduma obaviće se u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove, u 11.00 sati.

Memorandum će, u ime Uprave za kadrove, potpisati direktorica Svetlana Vuković, a u ime Centra za međunarodno upravljanje, direktor Centra Dr Daniel Warner. Potpisivanju će, osim delegacije iz Švajcvarske i Uprave za kadrove, prisustvovati i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave, Ministarstva finanasija, Ministarstva inostranih poslova, Ministarstva pravde i Ministarstva odbrane Crne Gore.

Potpisivanje Memoranduma predstavlja početak saradnje između Uprave za kadrove i Centra za međunarodno upravljanje, koji će biti od izuzetnog značaja za obje zemlje. Razmjenom iskustava i saradnjom u organizovanju obuka i upravljanju državnom upravom, te dvije institucije doprinijeće boljem upravljanju ljudskim resursima u državnoj upravi, profesionalizaciji državnih službenika i namještenika i povećanju efikasnosti rada državne uprave u cjelini.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?