Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija Savjeta Evrope u službenoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 16.01.2008. 21:00 Autor: Naslovna strana
Delegacija Savjeta Evrope, koju predvodi šef Odjeljenja za koordinaciju i mobilizaciju sredstava u Direktoratu za strateško planiranje Jose Cremades, boraviće u četvrtak 17. i petak 18. januara 2008. godine, u službenoj posjeti Crnoj Gori. Cilj posjete delegacije Savjeta Evrope je definisanje oblasti u kojima bi se mogla realizovati ekspertska pomoć, radi unapređenja efikasnosti tehničke pomoći Crnoj Gori putem IPA programa.

U četvrtak, 17. januara, sa delegacijom će razgovarati potpredsjednik Vlade Crne Gore Gordana Đurović i sekretar Sekretarijata za evropske integacije Ana Vukadinović (u 09,00), ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović (u 10,15), direktor Agencije za antikorupcijsku inicijativu Vesna Ratković i načelnik za međunarodnu i unutrašnju saradnju Uprave za sprečavanje pranja novca Vesko Lekić (11,30), ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović (12,30), ministar pravde Miraš Radović (15,00) i ministar prosvjete i nauke Slobodan Backović (u 16,15 sati).

Narednog dana (petak, 18. januara), delegaciju će primiti direktor Uprave policije Veselin Veljović (u 08,00) i ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani (u 09,00 sati).

Svi razgovori sa delegacijom Savjeta Evrope biće održani u Vili Gorica. Susrete crnogorskih zvaničnika sa delegacijom možete snimiti. Akreditacije za snimatelje treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.

Nakon razgovora biće objavljena saopštenja za javnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?