Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Donatorska konferencija "Podrška reformi pravosuđa u Crnoj Gori"

Objavljeno: 08.02.2008. 19:44 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo pravde Crne Gore, uz podršku Kancelarije Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, organizuje u ponedjeljak 11. februara 2008. godine, donatorsku konferenciju "Podrška reformi pravosuđa u Crnoj Gori".

Cilj konferencije je da se predstave usvojeni Akcioni plan za reformu pravosuđa (2007-2012) i aktivnosti na njegovoj realizaciji, te da se svi relevantni predstavnici donatorske zajednice (ambasade i međunarodne organizacije) podstaknu da podrže crnogorsko pravosuđe i daju doprinos njegovoj reformi tokom nastupajućeg petogodišnjeg perioda.

Konferenciju će otvoriti uvodnim izlaganjem ministar pravde Crne Gore Miraš Radović, nakon kojeg će se prisutnima obratiti predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, v.d. vrhovnog državnog tužioca Tatjana Marković i v.d. stalnog predstavnika UNDP i v.d. koordinatora sistema UN u Crnoj Gori Garet Tankosić Keli. Akcioni plan za reformu pravosuđa predstaviće zamjenica ministra pravde Branka Lakočević.

Donatorska konferencija će biti održana u Hotelu "Crna Gora", sa početkom u 11,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?