Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečano otvaranje rekonstruisanog, novoopremljenog objekta

Objavljeno: 23.02.2008. 00:18 Autor: Naslovna strana
U ponedjeljak 25. februara 2008. godine, svečano će biti otvoren rekonstruisani, novoopremljeni školski restoran "DUGA" na Žabljaku.

Realizacija te investicije rezultat je zajedničke akcije kancelarije KulturKontakta Austrije, CHF-a i Ministarstva prosvjete i nauke, čiji je cilj unapređenje stručnog obrazovanja i obuke u srednjim turističko-ugostiteljskim školama u Crnoj Gori.

Sredstva za tu namjenu obezbijedili su kancelarija KulturKontakta Austrije, koja je preko Austrijske Agencije za tehničku saradnju i razvoj (ADA), donirala opremanje objekta savremenim sredstvima u vrijednosti od oko 45.000 Eura, CHF je obezbijedila sredstva za rekonstrukciju objakta u vrijednosti od oko 40.000 Eura, dok je ostala sredstva za realizaciju projekta izdvojilo Ministarstvo prosvjete i nauke (40.000 Eura) i Srednja stručna škola "17. septembar" na Žabljaku (10.000 Eura).

Svečanom otvaranju, koje je zakazano za 16,00 sati, prisustvovaće ministar prosvjete i nauke Slobodan Backović, ambasador Republike Austrije u Crnoj Gori Florian Raunig, predsjednik opštine Žabljak Isajlo Šljivančanin, predstavnik kancelarije KulturKontakta Austrije Gernot Grabher, program menadžer CHF-a Igor Noveljić i predstavnici NVO "Force Montenegro" koja realizuje programe CHF-a na sjeveru Crne Gore.



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?