Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Otvoren seminar za novinare Crna Gora na putu evroatlantskih integracija

Objavljeno: 26.03.2008. 20:30 Autor: Naslovna strana
U Nikšiću je danas otvoren seminar za novinare pod naslovom Crna Gora na putu evroatlantskih integracija, koji su organizovali Koordinacioni tim za implementaciju Komunikacione strategije i NVO Alfa Centar. Seminar su otvorili izvršni direketor Alfa Centra Aleksandar Dedović i član Koordinacionog tima Milica Nikolić.

Nakon pozdravnih riječi nacionalnog koordinatora za implemetaciju Komunikacione strategije Dragana Pejanovića i Džudit Džons iz Amabasade SAD-a u Podgorici, koji su istakli značaj kvalitetnog informisanja za promovisanje ideje evroatlantizma, te ulogu i odgovornost medija u tom procesu, prisutnima su se obratili Savo Kentera iz Centra za međunarodne odnose i direktor Jefferson instituta Džek Petri. Tema Kenterinog izlaganja bio je predstojeći samit NATO-a u Bukureštu, dok je gospodin Petri govorio o samoj organizaciji NATO-a i njegovom razvoju.

U narednim panelima izlaganja će imati profesor Nebojša Vučinić, kapetan bojnog broda Branislav Keković, predstavnik NVO Nansen dijalog centar Boris Raonić, kao i izvršni direktor Alfa Centra Aleksandar Dedović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?