Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje Uprave za kadrove

Objavljeno: 22.04.2008. 21:21 Autor: Naslovna strana
Ugovori između Uprave za kadrove i Opštine Danilovgrad, kojim će se definisati uslovi korišćenja lokacije i objekata za potrebe osnivanja Regionalne škole za državnu upravu-ReSPE, biće potpisani u srijedu 23. aprila 2008 godine, u 13 sat, u prostorijama Opštine Danilovgrad.

Potpisuju se dva ugovora, od kojih je jedan o davanju na privremeno korišćenje nepokretnosti a drugi o prenosu prava vlasništva na građevinskom zemljištu.

Ugovore će potpisati direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković i predsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović.

Cilj potpisanja je realizacija projekta ReSPE, odnosno njegove institucionalizacije. Regionalna škola za državnu upravu biće smještena u Danilovgradu (Bralenovici), kao institucija koja će pružati usluge edukacije i usavršavanja državnih službenika i nameštenika i time podstaći dalje jačanje administrativnih kapaciteta na regionalnom nivou i šire.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?