Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Generalni sekretar Vlade Crne Gore Žarko Šturanović i stalni predstavnik UNDP u Crnoj Gori Aleksandar Avanesov potpisali Sporazum o saradnji na sprovođenju zajedničkog projekta UNDP-ja i Vlade Crne Gore

Objavljeno: 10.09.2008. 21:09 Autor: Naslovna strana
Generalni sekretar Vlade Crne Gore Žarko Šturanović i stalni predstavnik UNDP u Crnoj Gori Aleksandar Avanesov potpisali su danas Sporazum o saradnji na sprovođenju zajedničkog projekta Programa za razvoj Ujedinjenih nacija (UNDP) i Vlade Crne Gore Jačanje kapaciteta Biroa za odnose s javnošću Vlade Crne Gore za komuniciranje reformi i evropskih integracija medijima i javnosti.

Projekat, ukupne vrijednosti 60.000 dolara, koji se realizuje u okviru UNDP Programa za razvoj kapaciteta, ima za cilj da unaprijedi interaktivnost u odnosima sa javnošću i doprinese transparentnosti u vođenju strateških politika Vlade, prije svega politike evropskih integracija. Njime je predviđena edukacija i obuka, ali i nabavka odgovarajuće audio-vizuelne i druge tehničke opreme koja će omogućiti efikasniju i savremeniju komunikaciju Vlade Crne Gore sa javnošću i medijima.

Prilikom susreta generalnog sekretara Vlade Crne Gore Žarka Šturanovića i stalnog predstavnika UNDP u Crnoj Gori Aleksandra Avanesova, obostrano je naglašeno da je Sporazum potvrda uspješne, kontinuirane saradnje i partnerskih odnosa Vlade i UNDP, te da će doprinijeti njenom daljem unapređenju.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?