Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Informacija o selekciji i upisu III generacije polaznika Osnovnog policijskog obrazovanja

Objavljeno: 25.09.2008. 16:27 Autor: Naslovna strana
Policijska akademija iz Danilovgrada je u dogovoru sa Upravom policije 12.05.2008. godine raspisala Javni oglas, za upis 30 polaznika Osnovnog policijskog obrazovanja sa završenom srednjom školom, za poslove policijskog službenika. Oglas je bio otvoren 60 dana, odnosno do 12.07.2008. godine.

U cilju obezbjeđenja što većeg broja kvalitetnih kandidata za upis u III generaciju polaznika Osnovnog policijskog obrazovanja, Akademija je sačinila Komunikacionu strategiju koju je na sjednici održanoj 07.03.2008. godine usvojio Upravni odbor i na osnovu koje je organizovano promotivno predstavljanje Programa osnovnog policijskog obrazovanja, uslova za upis na Policijsku akademiju i benefita koje ovo obrazovanje i policijska profesija pružaju potencijalnim kandidatima. Sa posebnom pažnjom organizovano je promotivno predstavljanje u sredinama u kojima žive pripadnici manjina i u sredinama iz kojih se, na javne oglase za upis u prvu i drugu generaciju, javljao mali broj kandidata. Tokom promotivnog predstavljanja, u saradnji sa predstavnicima lokalne uprave, organizovane su prezentacije za maturante srednjih škola, snimljena su i emitovana dva promotivna spota, predstavnici Akademije su gostovali u televizijskim emisijama, emitovani su telopi itd.

Kompletnu informaciju možete naći na web stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?