Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Potpisan Ugovor o pružanju usluga finansijskog i pravnog savjetovanja u sprovođenju postupka dokapitalizacije Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić

Objavljeno: 15.10.2008. 21:15 Autor: Naslovna strana
Danas je potpisan Ugovor o pružanju usluga finansijskog i pravnog savjetovanja u sprovođenju postupka dokapitalizacije Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić, sa kompanijom Unicredit markets & Investment banking Zagrebačka banka dd, Zagreb.

Na tenderu za izbor finansijskog i pravnog savjetnika za pripremu i realizaciju postupka dokapitalizacije EPCG A.D. Nikšić, nakon analize i ocjene ponuda dostavljenih od strane 7 renomiranih kompanija, na osnovu unaprijed utvrđenih kriterijuma ponuda kompanije Unicredit markets & Investment banking Zagrebačka banka dd, Zagreb ocijenjena je kao prvorangirana.

Tenderska komisija za sprovođenje postupka dokapitalizacije EPCG će, uz stručno-konsultativnu pomoć Savjetnika, ubrzati aktivnosti na pripremi i realizaciji postupka dokapitalizacije Elektroprivrede Crne Gore.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?