Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje Tenderske komisije za privatizaciju Instituta Igalo AD Igalo

Objavljeno: 15.10.2008. 21:18 Autor: Naslovna strana
Na sjednici Tenderske komisije za privatizaciju Instituta Igalo AD, koja je održana 14. oktobra 2008. godine, izvršena je ocjena i rangiranje ponuda dostavljenih na tenderu za prodaju 56,4806% kapitala Društva Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju Dr. Simo Milošević a.d. Igalo. Na osnovu javnog poziva za učešće na tenderu, objavljenog u domaćoj i međunarodnoj štampi, ponude za kupovinu većinskog paketa akcija dostavile su dvije kompanije: Home art & Sales Services AG, Švajcarska i Christof International Management GmbH, Austrija.

Nakon detaljne analize i ocjene svih elemenata dostavljenih ponuda, na osnovu unaprijed utvrđenih uslova i kriterijuma navedenih u Tenderskoj dokumentaciji, ponuda kompanije Home art & Sales Services AG je ocijenjena kao prvorangirana i utvrđena sljedeća rang lista ponuda:
Home art & Sales Services AG, Švajcarska
Christof International Management GmbH, Austrija.

Tenderska komisija za privatizaciju Instituta Igalo AD će, u skladu sa utvrđenom procedurom, uputiti izvještaj o rezultatima tendera Savjetu za privatizaciju na razmatranje.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?