Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

London: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić na Ministarskoj konferenciji Svjetske turističke organizacije

Objavljeno: 11.11.2008. 00:03 Autor: Naslovna strana
Ministarska konferencija Svjetske turističke organizacije UN-a(UNWTO) biće održana u utorak, 11. novembra 2008, u okviru Međunarodne turističke berze World Travel Market (WTM), koja se od danas do 13. novembra održava u Londonu.

Na konferenciji će učestvovati 50 ministara turizma, koji će raspravljati o uticaju turizma na globalnu ekonomiju u svjetlu aktuelne finansijske krize i izazovima klimatskih promjena, kao i o rješenjima za njihovo prevazilaženje Crnu Goru će na konferenciji predstavljati ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić.

Danas, prvog dana sajma, ministar Nenezić i direktor Nacionalne turističke organizacije Saša Radović sastali su se sa generalnim sekretarom Svjetske turističke organiziacije UNWTO Franćeskom Franđalijem i brojnim investitorima koji su izarazili veliki interes za ulaganje u crnogorsku privredu, prije svega u turizam.

Ministar Nenezić će se tokom sjutrašnjeg dana sresti sa predsjednikom Svjetskog Savjeta za turizam i putovanja (WTTC) Žan Klodom Baumgartenom i imati intervjue za najznačajnije britanske medije, kao što su BBC, Sky News a daće i intervju za CNN.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?