Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Održano prvo konstitutivno zasijedanje Potkomisije za cjevovod Plat-Herceg Novi

Objavljeno: 14.11.2008. 20:46 Autor: Naslovna strana
Danas je u Herceg Novom održano prvo, konstitutivno zasijedanje Potkomisije za cjevovod Plat - Herceg Novi, čiji je zadatak priprema Ugovora o korišćenju i održavanju cjevovoda na dijelu trase na teritoriji Republike Hrvatske. Zasijedanju su prisustovali: članovi crnogoskog dijela Potkomisije Siniša Stanković i Irena Samardžić, te članovi hrvatskog dijela Potkomisije: Anđelko Drnas, Branko Pejaković i Jelena Pinezić.

Odredbama Ugovora između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Hrvatske o međusobnim odnosima u oblasti upravljanja otpadnim vodama, utvrđena je obaveza formiranja te potkomisije, kao i njeni zadaci i rokovi za njihovu realizaciju.

Tokom današnjeg zasijedanja usvojen je Poslovnik o radu Potkomsije, utvrđeni osnovni elementi sadržaja i način pripreme Ugovora o korišćenju i održavanju cejvovoda Plat Herceg Novi i Plan rada Potkomisije. Predviđeno je da Potkomisija pripremi nacrt teksta Ugovora do sredine februara 2009. godine.

Sljedeće zasijedanje Potkomisije održaće se u Hrvatskoj do 19.12.2008. godine.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?