Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić posjetiće opštine Žabljak i Kolašin

Objavljeno: 17.11.2008. 20:10 Autor: Naslovna strana
Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić boraviće u utorak 18. novembra 2008. godine, u radnoj posjeti Žabljak, gdje će zajedno sa predstavnicima Fonda za razvoj, Direkcije za razvoj MSP i Zavoda za zapošljavanje, prezentirati postignute rezultate u okviru Programa stimulisanja zapošljavanja, koji pod nazivom Posao za vas sprovodi Vlada Crne Gore.

Prema Programu posjete, ministar Nenezić će u 10 sati imati sastanak sa predsjednikom Opštine Isailom Šljivančaninom i njegovima saradnicima, a od 11,30 -12,45 u velikoj sali Skupštine opštine Žabljak učestvovaće na prezentaciji rezultata Projekta Posao za vas. Po završetku prezentacije, ministar Nenezić će dati osvrt na postignute rezultate i uručiti odluke o kredtima.

Narednog dana (srijeda, 10. novembra), ministar Nenezić će, uz učešće predstavnika Fonda za razvoj, Direkcije za razvoj MSP i Zavoda za zapošljavanje, u Kolašinu promovisati rezultate Projekta Posao za vas. Nakon sastanka sa predsjednikom Opštine Miletom Bulatovićem i njegovim saradnicima (koji je zakazan za 10 sati), ministar Nenezić će u Domu kulture (velika sala ) od 11,30 - 12.45 prezentirati rezultate programa Posao za vas u kolašinskoj opštini i uručiti odluke o kreditima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?