Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić otvorio Prvi sektorski donatorski koordinacioni sastanak

Objavljeno: 28.05.2009. 23:27 Autor: Naslovna strana
Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić otvorio je Prvi sektorski donatorski koordinacioni sastanak, na kojem su prezentovani aktuelni projekti i predlozi projektnih ideja iz oblasti zaštite životne sredine i komunalnih djelatnosti.

Cilj sastanka bio je unaprjeđenje saradnje, sinhronizovanje i koordinacija aktivnosti između nadležnih institucija javne uprave u Crnoj Gori i međunarodne donatorske i finansijske zajednice na realizaciji projekata u navedenim oblastima.

Predstavnicima međunarodne donatorske i finansijske zajednice predstavljeni su planirani projekti i projekti čija je realizacija u toku. Razgovaralo se i o predlozima projektnih ideja i načinima njihovog finansiranja, odnosno mogućnostima donatorske podrške u cilju stvaranja odgovarajućeg zakonodavnog, institucionalnog i infrastrukturnog okvira zaštite životne sredine u Crnoj Gori. O pomenutim projektima govorio je pomoćnik ministra turizma i zastite životne sredine Siniša Stanković.

Ovdje možete preuzeti izlaganje ministra Nenezića na današnjem sastanku.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?