Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Kompanija Neksan d.o.o iz Nikšića podnijela ponudu za kupovinu 51,1159% akcijskog kapitala Instituta za crnu metalurgiju AD Nikšić

Objavljeno: 31.07.2009. 23:54 Autor: Naslovna strana
Kompanija Neksan d.o.o iz Nikšića je u predviđenom roku, koji je bio danas do 16.00 sati, podnijela ponudu za kupovinu 51,1159% akcijskog kapitala Instituta za crnu metalurgiju AD Nikšić.

Tenderska komisija je, na sjednici koja je održana danas, u prisustvu predstavnika ponuđača, izvršila otvaranje ponude.

Učešće na Tenderu bilo je omogućeno zainteresovanim licima i konzorcijumima koja ispunjavaju jedan od sledeća dva uslova:
1. da ima iskustvo u oblasti osnovne djelatnosti Društva u trajanju od najmanje 5 godina ili
2. da ima godišnji poslovni prihod od najmanje 10 miliona EUR, u poslednjoj poslovnoj godini, koja prethodi javnom pozivu, čime bi dokazao svoj finansijski potencijal za obavljanje i razvoj djelatnosti Društva.

Komisija će u skladu sa odredbama Uredbe o prodaji akcija i imovine putem javnog tendera, utvrditi da li su zadovoljeni uslovi iz javnog poziva i ispunjeni kvalifikacioni uslovi. Nakon toga Komisija će pristupiti analizi svih elemenata ponude.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?