Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak sa predstavnicima NVO-a

Objavljeno: 20.11.2009. 18:43 Autor: Naslovna strana
U Bijelom Polju će se u subotu, 21. novembra 2009. godine, u organizaciji Kancelarije za saradnju sa nevladinim organizacijama i Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori, održati sastanak sa predstavnicima NVO-a iz sjevernog dijela Crne Gore, u okviru projekta Podrška razvoju civilnog sektora, na temu Saradnja Vlade Crne Gore i NVO.

Skup će otvoriti šefica Kancelarije za saradanju sa NVO Danka Latković, a u radu skupa učestvovaće konsultant angažovan od strane Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori za realizaciju projekta Podrška razvoju civilnog sektora Mike Atkinson i izvršni direktor Koalicije NVO Saradnjom do cilja Goran Đurović.

Na skupu će biti predstavljeni dokumenti Strategija saradnje Vlade Crne Gore i nevladinih organizacija" i "Akcioni Plan realizacije Strategije saradnje Vlade Crne Gore i NVO za period 2009-2011. godine", te prioritetne aktivnosti na sprovođenju Akcionog plana.

Sastanak će biti održan u Hotelu Bijela Rada, sa početkom u 10.30 sati.

Pomenuti dokumenti mogu se naći na sajtu Vlade Crne Gore: www.gov.me/biblioteka/1254148324.pdf.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?