Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Potpukovnik Miodrag Rašović stradao je danas u krugu bivšeg MTRZ ''Sava Kovačević'' u Tivtu

Objavljeno: 04.03.2008. 19:43 Autor: Naslovna strana
Potpukovnik Miodrag Rašović, koji je na službi u Mornaričkoj bazi Vojske Crne Gore, stradao je danas u 10,20 časova, u krugu bivšeg MTRZ ''Sava Kovačević'' u Tivtu.
Potpukovnik Rašović bio je angažovan na iseljenju preostalih sredstava iz MTRZ, pri čemu je upravljao viljuškarom za ukrcaj tereta. U toku vožnje bez tereta, iz sada nepoznatih razloga, došlo je do prevrtanja viljuškara, pri čemu je zadobio teške povrede. Ubrzo zatim nastupila je smrt, koju je oko 10,50 časova konstatovao ljekar hitne službe Doma zdravlja Tivat.
U toku je istražni postupak koji sprovode nadležni organi.
Potpukovik Miodrag Rašović rođen je 12. 02. 1960. godine u Nikšiću. Magistar je tehničkih nauka, a u profesionalnoj vojnoj službi je od 24. 10. 1996. godine. Do novembra 2006. godine radio je u MTRZ ''Sava Kovačević'' Tivat, a nakon toga obavljao je dužnost Načelnika referata za održavanje u Mornaričkoj bazi. Za sobom je ostavio suprugu i troje maloljetne djece.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?