Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Pomoćnik ministra odbrane dr Rajko Novicević i generalni direktor Direktorata za politiku odbrane Ministarstva odbrane Republike Slovenije Tadej Burgar potpisali Plan bilateralne saradnje

Objavljeno: 06.03.2008. 20:55 Autor: Naslovna strana
Pomoćnik ministra odbrane dr Rajko Novicević i generalni direktor Direktorata za politiku odbrane Ministarstva odbrane Republike Slovenije Tadej Burgar potpisali su Plan bilateralne saradnje izmedju dva ministarstva.

Plan obuhvata više oblasti saradnje, kao i pomoć Slovenije Crnoj Gori kroz razmjenu iskustava u daljoj izgradnji sistema odbrane i na putu pristupanju NATO. Od posebnog značaja je učenje engleskog jezika koje je obuhvaćeno Planom.

Prosle godine, u junu, potpisan je Sporazum izmedju Vlade Crne Gore i Vlade Republike Slovenije o saradnji u oblasti odbrane. Današnjim potpisivanjem Plana bilateralne saradnje, tokom II Regionalnog sastanka pomoćnika ministara odbrane u Pržnu, saradnja je konkretizovana.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?