Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Vlada Crne Gore donijela odluku o izgradnji i ustupanju stanova u Tivtu

Objavljeno: 21.03.2008. 23:10 Autor: Naslovna strana
Vlada Crne Gore, na sjednici od 20.03.2008. godine, dala je saglasnost za zaključivanje Ugovora o zajedničkoj izgradnji stambeno poslovnih objekata na lokaciji ''Lukovića barake'' između Ministarstva odbrane i Opštine Tivat.

Na ovaj način, za bivše radnike MTRZ Sava Kovačević koji nemaju stanove, omogućiće se rješavanje stambenih pitanja po povoljnim uslovima, dok će po osnovu ulaganja zemljišta, Ministarstvu odbrane pripasti šest stanova, kojima je raspalagao taj remontni zavod.

Od tih stanova, dvoiposoban stan od 72 m2, koji se nalazi u naselju Seljanovo III, u Tivtu, Ministarstvo odbrane će ustupiti u zakup na neodređeno vrijeme, porodici nedavno poginulog potpukovnika Miodraga Rašovića.

Ministarstvo odbrane će, u skladu sa Pravilnikom o rješavanju stambenih potreba, raspodijeliti preostalih 5 stambenih jedinica, ukupne površine 364 m2, davanjem u zakup na neodređeno vrijeme.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?