Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Turska delegacija donirala 20 ručnih radio stanica Brigadi za specijalne operacije VCG

Objavljeno: 14.05.2008. 23:30 Autor: Naslovna strana
Delegacija Ministarstva odbrane Republike Turske, koju predvodi ministar odbrane Mehmet Vecdi Gonul, uručila je danas donaciju, koju čini 20 ručnih radio stanica tipa motorola GP-340, Brigadi za specijalne operacije Vojske Crne Gore.

Tokom posjete kasarni "Milovan Šaranović" u Danilovgradu, komandant Brigade za specijalne operacije potpukovnik Dragutin Dakić upoznao je goste sa namjenom i zadacima te jedinice Vojske.

Pripadnici Brigade izveli su pokaznu vježbu "Prikaz i realizacija obuke u Brigadi za specijalne operacije", koja je trajala 90 minuta. Cilj vježbe bio je upoznavanje gostiju sa osposobljenošću pripadnika Brigade za izvršenje namjenskih zadataka, kao i sa specifičnostima redovne obuke njenih pripadnika. Na kraju vježbe, delegaciji je prikazan tehničko-taktički zbor naoružanja i opreme pripadnika Brigade za specijalne operacije.


Ovdje možete preuzeti još fotografija sa ovog događaja...
Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?