Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Mladi Euroatlantskog kluba Crne Gore (YATA) posjetili kasarnu "Milovan Šaranović" u Danilovgradu

Objavljeno: 15.05.2008. 23:36 Autor: Naslovna strana
U cilju promovisanja ideje euroatlantizma u Crnoj Gori i saradnje sa civilnim sektorom, mladi Euroatlantskog kluba Crne Gore (YATA) posjetili su danas kasarnu "Milovan Šaranović" u Danilovgradu, gdje su bili gosti Brigade za specijalne operacije Vojske Crne Gore.

Mlade članove Euroatlantskog kluba , odjevene u vojne uniforme, primio je komandant Brigade za specijalne operacije potpukovnik Dragutin Dakić. Njima se, ispred Generalštaba VCG, obratio načelnik štaba general-major Dragan Milosavljević.

Nakon upoznavanja sa zadacima Brigade za specijalne operacije Vojske Crne Gore i funkcionisanjem kasarne u Danilovgradu, aktivistima Kluba demonstrirani su pojedini segmenti borbenog osposobljavanja Brigade.

Mladi članovi Kluba, uz pomoć instruktora iz Brigade, oprobali su se u tehnikama veranja, borilačkih vještina, bacanja noža i gađanja.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?