Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Zajednička vježba na temu Primjena helikoptera u specijalnim jedinicama

Objavljeno: 23.05.2008. 21:05 Autor: Naslovna strana
Zajednička vježba pripadnika specijalne jedinice Oružanih snaga Republike Grčke i pripadnika Brigade za specijalne operacije Vojske Crne Gore, na temu Primjena helikoptera u specijalnim jedinicama biće realizovana u ponedjeljak, 26. maja 2008. godine. U kasarni M. Šaranović u Danilovgradu, planirano je izvođenje desanta pripadnika specijalnih snaga sa vojnog aerodroma Golubovci.

Prijem novinarskih ekipa zainteresovanih za praćenje događaja biće u 10.30 sati na kapiji kasarane u Danilovgradu. Takođe, po završetku vježbe biće organizovan prevoz novinara helikopterima od kasarne u Danilovgradu do aerodroma Golubovci.

Istog dana, planirana je i posjeta pripadnika Brigade za specijalne operacije i pripadnika Oružanih snaga Republike Grčke srednjoj mješovitoj školi u Kolašinu, koja će se održati od 09.00 do 11.00 sati. Novinare će sačekati major Zoran Vukadinović u kasarni Breza, u Kolašinu, u 9.00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?