Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar odbrane Boro Vučinić učestvovaće na Neformalnom sastanku ministara odbrane Jugoistočne Evrope u Podčetrteku, Slovenija

Objavljeno: 19.06.2008. 22:21 Autor: Naslovna strana
Delegacija Ministarstva odbrane Crne Gore, koju predvodi ministar Boro Vučinić, učestvovaće 20. i 21. juna 2008. godine na Neformalnom sastanku ministara odbrane Jugoistočne Evrope u Podčetrteku, u Sloveniji.

Tema Neformalnog sastanka je Reforma odbrane i bezbjednosnog sektora na Zapadnom Balkanu, koja će se realizovati kroz tri panela. Radom dvodnevnog sastanka rukovodiće ministar odbrane Republike Slovenije Karl Erjavec.

Pored ministara odbrane zemalja Jugoistočne Evrope, na sastanku će učestvovati i predstavnici Sekretarijata savjeta EU i NATO-a, dok će kao gosti prisustvovati delegacije ministarstava odbrane Italije i Mađarske.

Tokom boravka u Sloveniji, delegacija Ministarstva odbrane Crne Gore održaće bilateralne sastanke sa delegacijama ministarstava odbrane Srbije i Slovenije.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?