Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić primio komandanta Raketne topovnjače RTOP 406, kapetana korvete Veska Tomanovića pred odlazak na školovanje

Objavljeno: 05.08.2008. 21:27 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić primio je danas komandanta Raketne topovnjače RTOP 406 iz Mormaričke baze VCG, kapetana korvete Veska Tomanovića, pred odlazak na dvogodišnje školovanje u pomorskoj Komandno štabnoj školi u SR Njemačkoj, od 06. avgusta 2008. godine do 11. juna 2010. godine.

Ministar Vučinić je istakao da se u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore prepoznaje značaj i perspektiva usavršavanja oficira na istaknutim vojno-školskim ustanovama partnerskih zemalja. Uz želje za srećan put i uspješno školovanje, ministar je izrazio uvjerenje da će kapetan korvete Tomanović na najbolji način predstaviti Vojsku Crne Gore i svoju državu.

Školovanje kapetana Tomanovića odvijaće se u dvije faze. Prva faza obuhvata učenje njemačkog jezika u Hurtu, dok će se druga faza odvijati na Admiral-štabnoj školi u Hamburgu.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?