Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Zetagradnja, Gradnja promet i Cijevna komerc dostavili ponude za suinvestiranje izgradnje stambenih objekata u Tološima

Objavljeno: 01.09.2008. 23:22 Autor: Naslovna strana
Na Javnom pozivu za suinvestiranje izgradnje stambenih objekata za kolektivno stanovanje sa djelatnostima na urbanističkim parcelama 1,2,3,4 i 5 urbanističkog bloka 15 u zahavtu DUP-a Stambena zajednica 6 Kruševac izmjene i dopune u Podgorici prijavlilo se tri ponuđača, i to Zetagradnja doo Podgorica, Gradnja promet doo Danilovgrad i Cijevna komerc doo Podgorica.

Predmet javnog poziva bilo je suinvestiranje Ministarstva odbrane i ponuđača radi izgradnje stambenih objekata, u kojima će određeni broj stambenih jedinica pripasti Ministarstvu odbrane, kao investitoru.

Javni poziv je definisao obavezu ponuđaču da izgradi najmanje 3.200 m2 neto stambene površine u objektu koji će biti izgrađen na bivšoj vojnoj lokaciji na katastarskoj parceli 1818/2, površine oko 20.870 metara kvadratnih KO Tološi, koja je u vlasništvu države Crne Gore.

Ponuđači su dostavili ponude za suinvestiranje izgradnje stambenih objekata, pri čemu se ponuđena neto stambena površina kreće između 4.000 m2 i 4.999 m2, sa rokom izgradnje od 13 do 18 mjeseci.

Model suinvestiranja koji će biti primijenjen u Tološima, a koji podrazumijeva da država Crna Gora ustupa zemljište sa pravom građenja i izmirenim obavezama za uređenje građevinskog zemljišta, a suinvestitor realizuje gradnju objekta biće primjenjivan za rješavanje stambenih potreba, kako zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore tako i u drugim državnim organima.

Nakon vrednovanja pristiglih ponuda, sa najpovoljnijim ponuđačem biće zaključen ugovor o suinvestiranju izgradnje u predviđenom roku.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?