Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić boravio u posjeti Grčkoj avionskoj industriji

Objavljeno: 17.09.2008. 21:42 Autor: Naslovna strana
Drugog dana službene posjete Republici Grčkoj, ministar odbrane Crne Gore Boro Vučinić posjetio je avionsku industriju u Tanagri.

Domaćin crnogorskoj delegaciji bio je izvršni direktor Grčke avionske industrije Tasos Filipakos koji je predstavio prozvode i usluge kompanije, aktuelne projekte i buduće planove razvoja.
Posjeta renomiranoj grčkoj fabrici vojne industrije bila je prilika da se crnogorska delegacija upozna sa mogućnostim saradnje u toj važnoj oblasti odbrambene saradnje.














Nakon prezentacije, delegacija crnogorskog Ministarstva odbrane obišla je proizvodna postrojenja kompanije.

Veoma smo impresionirani mogućnostima koje je Grčka avionska industrija razvila tokom godina poslovanja. Vjerujem da će Vlada Crne Gore razmotriti mogućnost za uspostavljanje naše buduće saradnje.Čast mi je da poželim dobrodošlicu zvaničnicima kompanije u Crnu Goru kako bi razmotrili mogućnosti za buduću saradnju, kazao je ministar Vučinić tom prilikom.

Izvršni direktor Tsos Filipakos izrazio je veliko zadovoljstvo i zahvalnost zbog posjete visoke crnogorske delegacije.

Vjerujem da je ovo prvi korak ka uspostavljanju naše plodotvorne saradnje i prilika da unaprijedimo naše važne poslovne veze i pronađemo druga polja saradnje, zaključio je Filipakos.

Posjeta ministra Vučinića Republici Grčkoj završava se danas.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?