Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ohrid: Delegacija Ministarstva odbrane učestvovala u radu Regionalne konferencije o evropskoj bezbjednosti i odbrambenoj politici

Objavljeno: 26.09.2008. 18:15 Autor: Naslovna strana
Delegacija Ministrastva odbrane Crne Gore koju je predvodio pomoćnik ministra Draško Jovanović učestvovala je u radu Regionalne konferencije o evropskoj bezbjednosnoj i odbrambenoj politici, koja je održana u Ohridu 25. i 26. septembra 2008. godine.

Tokom konferencije pomoćnik ministra Jovanović imao je odvojeni susret sa ministrom odbrane Makedonije Zoranom Konjanovskim. Tom prilikom izraženo je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom izuzetno dobrom saradnjom. Ministar odbrane Konjanovski naglasio je da će Makedonija i ubuduće podržavati integracione procese u Crnoj Gori i da će na tom putu pružiti svu neophodnu pomoć.

Sagovornici su se složili da između Crne Gore i Makedonije nema otvorenih pitanja i da saradnja ove dvije zemlje može biti dobar primjer svima u regionu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?